Tennis

Paula Badosa supera amb autoritat Mirra Andreeva en l’estrena a Roma

En la segona eliminatòria, la begurenca se les heurà amb la nord-americana Emma Navarro (21)

La begurenca Paula Badosa ha superat amb suficiència la jove russa de 17 anys Mirra Andreeva en la primera eliminatòria del WTA 1000 de Roma, per 6-2 i 6-3 en 1h34 de joc. L’empordanesa ha marcat diferències des de l’inici, però quan manava per 5-1 en el primer set el partit s’ha hagut d’aturar durant 45 minuts per culpa de la pluja. El parèntesi no ha frenat l’empenta de l’empordanesa, que ha ofert un molt bon nivell contra la jove tennista russa, número 40 del rànquing i que s’entrena a les ordres de l’aragonesa Conchita Martínez. Condicionada per les seves recurrents molèsties a l’esquena, Badosa ocupa ara el número 126 de la llista mundial. La seva pròxima rival serà la nord-americana Emma Navarro (21), que la setmana passada es va retirar del Catalonia Open WTA 125 al CT Lleida per una indisposició quan havia de jugar els quarts de final.

També figura en el quadre principal de Roma la barcelonina Rebeka Masarova després de sortir victoriosa d’un últim duel agònic de la fase prèvia contra la brasilera Laura Pigossi, per 6-7 (3), 6-3 i 7-5. Pel que fa al quadre masculí, el mataroní Albert Ramos va perdre en la prèvia contra l’argentí Diego Schwartzman (6-1, 3-6 i 7-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)