Futbol sala

Lozano: “Ens tornarem a aixecar”

Futbol sala. L’expedició del Barça torna de Yerevan fent autocrítica i es conjura per revalidar el títol de lliga, condició indispensable per jugar la competició europea la temporada vinent

L’expedició del Barça passa el dol de la dura derrota de la final de la UEFA Futsal Champions League de Yerevan després del llarg viatge de tornada cap a casa fent autocrítica i disposat a tornar-se a aixecar per lluitar pel títol de lliga, condició indispensable per recuperar el fil de la competició europea el curs vinent. Des del tècnic fins als jugadors entonen el mea culpa i admeten que el Palma (1-5) va fer més mèrits per emportar-se el títol. Després de la desfeta, un dels més contundents va ser el porter Dídac Plana. “Ho han fet millor que nosaltres i punt. Ens han donat una lliçó d’humilitat i de competitivitat i espero que ens serveixi de cara al futur perquè per guanyar aquesta competició s’ha de fer molt més.” També va ser clar l’entrenador, Jesús Velasco: “Vam regalar la primera part i si falles el que vam fallar nosaltres el més normal és que perdis.”

Toca girar full. Aquest va ser el missatge del capità Sergio Lozano: “Ens tornarem a aixecar. Descansarem, analitzarem el que ha passat, afrontarem l’últim partit de la fase regular [dissabte a Còrdova] i lluitarem pel play-off de lliga perquè volem continuar a Europa l’any vinent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.