Ciclisme

Narváez supera a Pogacar i s’imposa a Torí

Ciclisme. L’equatorià venç en la primera etapa del Giro d’Itàlia 2024 gràcies a un gran esprint final, mentre que l’eslovè, el favorit, finalitza en tercera posició, per darrere de Schachmann

Jhonatan Narváez (Ineos) s’imposa en l’esprint final i guanya, amb un temps de 3 hores, 14 minuts i 23 segons, la primera etapa del Giro d’Itàlia, que ha arrencat avui des de la localitat de Venaria Reale i, després d’un recorregut de 140km, ha finalitzat a Torí.

Tadej Pogacar (UAE), el gran favorit, ha finalitzat en tercera posició, per darrere de l’alemany Maximilian Schachmann (Bora). Tots tres han mantingut les opcions de victòria fins a les acaballes, però l’equatorià ha deixat enrere els seus rivals en el tram final.

L’onzè triomf de Narváez en la seva trajectòria esportiva és també el segon de la seva carrera en el Giro d’Itàlia. L’anterior el va obtenir en la dotzena etapa del 2020. Pogacar, que s’havia imposat amb molta solvència en la Volta a Catalunya, busca fer el doblet Giro-Tour, una fita que no s’assoleix des del 1999.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)