Tennis

L’egípcia Sherif posa fi al somni de la catalana Maristany al Catalonia Open

L’egípcia de 27 anys Mayar Sherif (72a de la WTA) ha fet valer la seva agressivitat i el seu potent i eficient cop de dreta en la primera semifinal del Catalonia Open WTA 125 que es juga la CT Lleida i ha posat fi al somni de la catalana de 25 anys Guiomar Maristany, jugadora convidada per l’organització (290a de la WTA) que ha completat un torneig excel·lent: 6-2 i 6-3 en 1h 19. La rival de Sherif demà en la final (12 h per Esport 3) serà la txeca Katerina Siniakova (2), 40a del rànquing mundial individual i 13a de dobles -va arribar ser la número 1–, modalitat en la qual ha guanyat els quatre gran eslams i els Jocs Olímpics, formant una parella de primer nivell amb la seva compatriota Barbora Krejcikova. Siniakova s’ha desfet de la colombiana Camila Osorio (7a favorita i 63a de la WTA) per 6-3 i 6-4. Osorio ha arrencat amb un trencament (0-2) però quan la txeca ha pres mides, de seguida s’ha vist que els seus cops feien molt més mal. La sud-americana, força desgastada per la semifinal maratoniana de divendres –més de tres hores– contra la polonesa Magdalena Frech (4) en què va salvar tres pilotes de partit, s’ho ha deixat tot a la pista. La prova és que ha salvat una pilota de partit amb 5-1, una altra amb 5-3 i s’ha situat amb 5-4 davant d’una rival absolutament bloquejada mentalment. Malgrat tot, Siniakova ha segellat la victòria en la quarta pilota.

Pel que fa al duel de Maristany, el trencament matiner de Sherif en el tercer joc ha encarrilat el triomf parcial a favor de l’egípcia, que entrava de dreta amb molta facilitat. En el segon, la catalana ha buscat millor el revés de la seva rival i ha plantat més cara. Malgrat tot, el break signat per Sherif en el setè joc (4-3) ha marcat el desenllaç del partit.

Final de dobles

A la tarda, Sherif ha jugat i perdut per 7-5 i 6-2 la final de dobles al costat de la polonesa Katarzyna Piter contra la nord-americana Nicole Melichar-Martinez i l’australiana Ellen Pérez.

.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)