Waterpolo

Fora de la final a quatre

Waterpolo. Champions. El Zodiac Atlètic Barceloneta perd en els penals contra l’Olympiacòs i no estarà entre els dos primers del grup

Zodiac At. Barcel. 18 Olympiacòs 19

ZODIAC ATLÈTIC BARCELONATA:Aguirre, Famera (3), Sanahuja (3), Munárriz, De Toro, Larumba, Pavillard (2), Paul, Tahull (3), Perrone (1), Biel, Bustos (1) i Porter.OLYMPIACÒS:Bijac, Loncar, Vamos (2), Genidounias (5), Fountoulis (2), Gouvis, Gkillas, Buslje, Akafragkis (1), Domiu, Nikolaidis (2), Papanastasiou (1) i Zerdevas.PARCIALS:3-3, 2-1, 5-4 i 3-5; i penals 5-6.ÀRBITRES:S. Dervieux (França) i V. Putnikovic (Sèrbia) Van excloure Famera, Gouvis, Buslje i Alafragkis.

El Zodiac Atlètic Barceloneta va quedar definitivament fora de la final a quatre de la Champions en perdre en els penals per 18-19 contra l’Olympiacòs. Aquest resultat combinat amb la victòria del Ferencvàros contra el Brescia (9-8) va deixar el conjunt mariner en la tercera posició del grup a falta d’una sola jornada i sense possibilitats d’atrapar els dos primers.

El conjunt barceloní necessitava guanyar per mantenir les aspiracions en l’última jornada i va lluitar i va disputar un partit molt anivellat contra el conjunt grec. Es va posar al davant en el marcador des de l’inici, però fins al tercer quart no va disposar de dos gols de marge (8-6). L’Olympiacòs va fer un gran últim període i a quatre minuts de la fi es va posar per primer cop al davant (11-12). Al final del partit es va arribar amb un 13-13 i els penals van decidir el guanyador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.