Waterpolo

El Barceloneta queda fora de la final a quatre de la Champions

Els mariners perden en els penals contra l’Olympiacòs (18-19) i el triomf del Ferencvàros l’elimina definitivament

El Zodiac Atlètic Barceloneta ha quedat definitivament fora de la final a quatre de la Champions al perdre en els penals per 18-19 (3-3, 2-1, 5-4, 3-5 i 5-6) contra l’Olympiacòs. Aquest resultat combinat amb la victòria del Ferencvàros contra el Brescia (9-8) ha deixat als mariners en la tercera posició del grup a falta d’una sola jornada i sense possibilitats d’atrapar als dos primers.

L’Atlètic Barceloneta s’ha posat per davant en el marcador, però no ha tingut mai més d’un gol de diferència en la primera part. El conjunt grec sempre ha mantingut el marcador ajustat. Després del 3-3 al final del primer quart, en el segon s’ha mantingut per davant fins al descans (5-4). En l’apartat negatiu els mariners no han tingut encert en atac, han desaprofitat superioritats en homes de més i han enviat quatre pilotes al pal.

En el tercer període els mariners han aconseguit per primera vegada dos gols de marge (8-6) i amb molta lluita han aconseguit arribar als darrers vuit minuts amb aquest marge (10-8). El llançament exterior de l’Olympiacòs ha posat l’empat en el marcador, i a quatre minuts del final el conjunt grec s’ha situat per primera vegada per davant en el marcador (11-12). El Barceloneta ha aconseguit empatar al final del temps reglamentari (13-13) i en els penals per decidir el guanyador ha estat superat per 5-6, i un total de 18-19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.