Handbol

Sense pensar en la renda

Handbol. El Barça afronta la tornada dels quarts de la Champions contra el París Saint-Germain com si no hagués guanyat de 8 gols en l’anada

El Barça va tornar de París amb 8 gols d’avantatge després de la gran victòria, amb remuntada inclosa per 22-30, en l’anada dels quarts de final de la Champions. Els blaugrana, però, jugaran contra el París Sant-Germain (20.45 h, Esport3) al Palau Blaugrana com si l’eliminatòria estigués empatada o haguessin de remuntar, i en cap moment pensant en la renda que van aconseguir. L’objectiu és la victòria i això portaria la classificació per a la final a quatre de Colònia.

El conjunt blaugrana no ha disputat cap partit des de l’anada de la lliga de campions, i s’ha entrenat de valent per enfrontar-se a un equip que és molt perillós, com va demostrar en la primera meitat de l’anada. El PSG vindrà a intentar capgirar els quarts fent servir les armes que li van donar un bon resultat en el primer temps, una bona actuació del seu porter Andreas Palicka i l’efectivitat en atac de Kamil Syprzak, el màxim golejador de la competició; Luc Steins, i evidentment l’incombustible Nikola Karabatic. El conjunt francès sí que ha tingut un compromís en la lliga i ha guanyat el Dunkerque (34-27).

L’entrenador blaugrana, Carlos Ortega, continua amb les baixes per lesió de Domen Makuc i Jaime Gallego, repeteix la convocatòria del partit de l’anada i ha citat els 15 jugadors disponibles del primer equip i el jove del filial Petar Cikusa.

LA F4 DE COLÒNIA

El Barça té un peu i mig en la final a quatre de Colònia, però ha d’acabar la feina

El Magdeburg i l’Aalborg es classifiquen

L’Aalborg va guanyar per 33-28 el Veszprém i es va classificar per a la final a quatre en remuntar el gol de desavantatge de l’anada. El Magdeburg va necessitar els penals per guanyar el bitllet per a Colònia. Va igualar l’eliminatòria en superar el Kielce per 23-22 i es va imposar en els penals, 4-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)