Tennis

Alcaraz, el campió, queda eliminat en els quarts de l’ATP 1.000 de Madrid

El murcià perd contra el rus Rublev per 4-6, 6-3 i 6-2

Carlos Alcaraz ha caigut eliminat en els quarts de final de l’ATP 1.000 de Madrid al cedit en tres sets contra el rus Andrei Rublev per 4-6, 6-3 i 6-2. El campió de les dues darreres edicions del torneig madrileny ha anat de més a menys, i en el tercer set s’ha vist clarament que no estava en el partit, que no tenia forces i ha caigut derrotat en 1h58.

En la primera mànega el murcià s’ha mostrat segur amb el seu servei, no ha concedit cap pilota de trencament i ha fet valer el breck que ha aconseguit en el cinquè joc. El segon set l’ha començat malament (3-0) i ja no ha pogut recuperar-se. El joc del murcià ha anat empitjorant i en el tercer set ha estat completament superat per Rublev.

El primer cap de sèrie, l’italià Jannik Sinner s’ha retirat dels quarts de final i el canadenc Felix Auger Aliassime ha passat a la semifinal sense jugar.

En el quadre femení el duel de jugadores de Kazakhstan s’ha decantat després de 2h48 de lluita per Elena Rybakina (4), que ha derrotat Yulia Putintseva per 4-6, 7-6 (4) i 7-5.

Granollers, als quarts de dobles

Marcel Granollers i Horacio Zeballos s’han classificat per als quarts de final de dobles El barceloní i l’argentí, els segons favorits, han derrotat per 6-7 (3), 7-5 i 12-10 als belgues Sander Gille i Joran Vliegen (9).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)