Tennis

Badosa perd contra Bouzas en el seu debut al WTA 1.000 de Madrid

Paula Badosa, que ha sortit del Top 100 limitada per les contínues lesions i és la 101 de la WTA, ha perdut avui contra la jove gallega de 21 anys Jéssica Bouzas (93a) per 2-6, 6-3 i 6-3 en la primera eliminatòria del WTA 1.000 de Madrid, torneig en el qual va ser semifinalista l’any 2021. Badosa caurà fins al lloc 121è en la pròxima actualització del rànquing segons la projecció que fa la WTA a mesura que es juguen els partits. La debutant a Madrid Bouzas se les heurà amb la letona Jelena Ostapenko (9).

La tennista de Begur es va retirar a Stuttgart la setmana passada quan feia un bon partit contra Aryna Sabalenka per una lesió en la cuixa esquerra i avui no ha complert els pronòstics. La catalana s’ha refet a un inici costerut (0-2) i ha encadenat sis jocs, exercint una bona pressió amb les restades i dominant el centre de la pista amb autoritat (6-2). Bouzas ha tallat l’hemorràgia i ha trencat el servei de l’empordanesa en el primer joc del segon parcial, repetint el trencament inicial del primer set. Badosa ha perdut el fil i s’ha vist clarament per sota amb una segona ruptura en contra (0-4). S’ha acostat (2-4) però no n’ha fet prou (3-6). La dinàmica ha prosseguit en el tercer parcial, amb Bouzas inspirada i Badosa erràtica. El trencament a favor de la gallega en el vuitè joc ha estat definitiu. La gallega suma el seu primer triomf en un WTA 1.000.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)