Xavi Hernández en roda de premsa
Barça
Barça

Xavi: “Les coses que no hem fet bé, s’han de canviar”

Xavi Hernández ha parlat aquest migdia en la prèvia de l’Almeria- Barça de demà (21.30h). Les seves declaracions més destacades: El partit contra l’Almeria “No és un partit fàcil. Penso que...

Futbol
La primera Champions femenina del Barça El Barça guanya la lliga de campions femenina per primera vegada en la seva història en una final en què atropella el Chelsea (0-4) amb una lliçó de futbol a Goteborg, sense públic per la pandèmia.  Les blaugrana fan que el Barça sigui el primer club que guanya la Champions en categoria femenina i masculina. Alèxia, Aitana, Graham i una defensa del Chelsea en pròpia porta fan els gols de l’equip de Lluís Cortés, que ja manava 0-3 en el minut 20.
2007
Espanyol
L'Espanyol perd la final de la copa de la UEFA en la tanda de penals L’Espanyol va perdre la final de la copa de la UEFA contra el Sevilla en la tanda de penals. El partit va acabar 2-2. Riera i Jônatas van fer els gols de l’equip que dirigia Ernesto Valverde, que va neutralitzar dos cops l’avantatge del Sevilla. L’Espanyol va jugar amb deu homes a partir del minut 67 per l’expulsió de Moisés Hurtado. És la segona vegada que l’Espanyol perd la final d’una competició europea en la tanda de penals. Ja li havia passat el 1988 contra el Bayer Leverkusen en una final disputada a doble partit.
1948
Bàsquet
El Joventut és campió de la copa per primera vegada El Joventut de Badalona conquereix el seu primer títol estatal. Derrota el Real Madrid (41-32) en la final de la copa, disputada al camp de l’Institut General Yagüe, a Burgos. Al descans el Madrid mana 14-19, però en la segona part la Penya arrasa amb un 27-13. Oller fa 13 punts, Maneja 12 i Kucharski, 11.