Girona

Montilivi marca la jornada

Girona. Delfí Geli, com Pere Guardiola al seu dia, deixa la porta ben oberta a disputar la Champions lluny d’un Montilivi poc preparat per la UEFA

Ahir va ser un dia de reaccions després de la gran gesta que va aconseguir el Girona classificant-se per a la pròxima edició de la Champions League. Delfí Geli, Quique Cárcel i Míchel Sánchez van comparèixer en diversos mitjans. El primer va ser el tècnic madrileny, que va parlar a les dues cadenes de ràdio més potents del país –Catalunya Ràdio i RAC1– sobre el seu desig per jugar la Champions a Girona: “Ha de ser Montilivi, 100%. És una llàstima que potser hi hagi gent que no entri a l’estadi, però necessitem jugar i escoltar l’himne de la Champions a casa nostra.” En aquesta mateixa línia, Aleix Garcia o Quique Cárcel també van fer valer la seva opinió respecte a l’afer del feu gironí. “Sabem que Montilivi és un estadi petit, però té un encant i nosaltres com a futbolistes ens sentim amb una força especial a dins de l’estadi. Estic d’acord amb en Quique, que poder competir amb aquests equips importants d’Europa passa per poder jugar a Montilivi”, deia el migcampista d’Ulldecona a Esport 3.

Un parell d’hores més tard de la compareixença del tècnic del Girona, era Geli, president del club, qui parlava sobre el mateix tema al Què t’hi jugues, de la Cadena Ser. “Tant en Pere com jo hem donat la informació a l’aficionat que estem treballant amb la possibilitat de jugar a Montilivi, això és el que ens agradaria”, explicava. Ara bé, el president gironí va obrir una nova escletxa sobre la dificultat de poder satisfer tots els abonats: “Estem parlant amb la UEFA i no és un tema de capacitat o d’instal·lació, sinó que demanen uns requisits molt importants que comporten inversions importants. Hem de tenir clar que tenim un projecte d’estadi nou que aviat s’explicarà com va. Potser ara no té sentit fer reformes que no serviran d’aquí a quatre dies.” El president també va assenyalar que s’està intentant convèncer la UEFA per mantenir l’aforament actual, tot i que es preveu “força difícil”, però “no té cap sentit poder jugar un partit de lliga el diumenge i no poder fer-ho el dimecres”, va assenyalar.

El president de l’entitat blanc-i-vermella també va recordar que el club té prop de setze mil socis, molts d’ells en llista d’espera, i que tampoc seria gens fàcil poder satisfer en un estiu totes aquestes persones.

Un projecte a l’altura

“Serà un estiu mogut i divertit, passaran coses que potser no ens imaginàvem i també al revés. El fet d’estar a Champions ens ajudarà a retenir el màxim de jugadors. Si venen pagant clàusules també serà una bona notícia perquè serà un creixement per al club”, deia el director esportiu, Quique Cárcel, a la Cadena SER.

Míchel també va parlar del seu moment actual i el futur a Girona a RAC1: “Quan tu treballes bé, amb una atmosfera de treball molt bona, amb l’exigència necessària per treballar, penso que no hi ha sostre i qualsevol cosa que somiïs és possible. Per a molta gent podem ser referència.” Míchel va assegurar que la temporada que ve serà l’entrenador del Girona “al 100%”, tot i haver rebut propostes. “No ho sé, perquè estic molt concentrat en la meva feina. Ara mateix soc al lloc on vull ser, i el projecte continua.” Espera que Savinho –“el millor jugador que he tingut mai”– continuï a Montilivi, i reitera que li agradaria recuperar Oriol Romeu o Eric Garcia el curs que ve. A l’estiu, hi haurà moviment en totes les àrees del club.

Tenim un projecte d’estadi i potser no té sentit fer coses que no valdran d’aquí a quatre dies
Delfí Geli
president del girona fc
L’estadi ha de ser Montilivi; necessitem jugar i escoltar l’himne de la lliga de campions a casa
Míchel Sánchez
entrenador del girona fc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.