Girona

La feina feta sí que fa destorb

Si el Girona té la Champions encarrilada, amb deu punts de marge respecte a l’Athletic quan en queden divuit en joc, molt estrany seria que el seu rival de dissabte, el Las Palmas, no es pogués donar per salvat quan té 37 punts i dotze de coixí respecte al Cadis, el divuitè classificat. De fet, els canaris fa moltes setmanes que tenen la permanència virtual a la butxaca. Al final de la jornada 24, amb la victòria a casa contra el València, els de García Pimienta es van col·locar vuitens amb 35 punts, a dos de la setena posició. Tenien divuit punts de marge amb la zona de descens, i l’objectiu de la permanència, per a un equip que tornava a primera després de cinc temporades a 2a divisió A, es va donar per acomplert.

Amb els grans resultats assolits en les primeres 24 jornades, amb deu victòries, cinc empats i nou derrotes, el Las Palmas es podia plantejar objectius més ambiciosos, però els canaris han canviat radicalment el seu rumb. Amb la feina virtualment feta, els de García Pimienta s’han destensat i han perdut tota possibilitat d’acabar lluitant per entrar a Europa. De fet, els canaris no han tornat a guanyar i es troben immersos, de llarg, en la pitjor ratxa de resultats de la temporada. Des d’aquell 10 de febrer en què van guanyar al València, el balanç del Las Palmas és de dos empats i sis derrotes, amb les cinc últimes de manera consecutiva. A més, només ha estat capaç de marcar un gol en els últims cinc partits, en la contundent derrota al camp del Celta en l’última jornada (4-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)