2a divisió FEF

El Lleida Esportiu queda eliminat del ’play-off’ davant el Ieclà (2-0)

El conjunt lleidatà no troba porteria a Múrcia, perd les semifinals amb un resultat global contundent (3-0) i es queda sense opcions d’ascens a la tercera categoria estatal

El Lleida Esportiu no pot remuntar a l’estadi municipal La Constitución (2-0) i queda eliminat de les semifinals del ’play-off’ d’ascens a 1a divisió FEF. El conjunt català arrossegava un mal resultat del partit d’anada al Camp d’Esports (0-1) i la desfeta davant el Ieclà, segon classificat del grup 4 de 2a divisió FEF, propicia el final de curs per a l’equip lleidatà, que ha perdut l’eliminatòria amb un marcador global contundent (3-0) i que ha topat amb les seves dificultats per fer gol a domicili, i és que els homes d’Ángel Viadero només havien estat capaços de marcar 14 dianes en les 17 sortides de la fase regular de la lliga.

Als visitants, que s’havien classificat per a disputar la promoció d’ascens gràcies a la cinquena plaça obtinguda en el grup 3, els hi ha costat generar accions de perill amb claredat i el primer gol rebut cap al tram final, obra de Víctor Olmedo, ha suposat una autèntica gerra d’aigua freda (1-0, 80’). Els blaus han intentat reaccionar a la desesperada, però una nova diana d’Olmedo, en aquesta ocasió des dels onze metres (2-0, 88’), ha esvaït totes les opcions de forçar la pròrroga i ha permès al Ieclà, que només ha encaixat 7 gols com a local en tot el curs, passar a la final per pujar a la tercera categoria estatal.

L’eliminatòria queda marcada per l’accidentat enfrontament d’anada, que va haver de ser suspès en el temps afegit amb el resultat de 0-1 després que una persona llancés una ampolla des de la graderia que va impactar al cap del delegat murcià. El Lleida Esportiu ha rebut una multa de 6.001€ per part de la Federació Espanyola de Futbol i una sanció que l’obligarà a jugar els pròxims dos partits al Camp d’Esports a porta tancada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)