Premier

Klopp s’acomiada d’Anfield

Jürgen Klopp ha dirigit avui contra el Wolverhampton el seu últim partit com a tècnic del Liverpool. El duel, però, ha passat a un segon pla. L’autèntic protagonista ha estat l’entrenador alemany, que s’ha acomiadat d’Anfield, la que ha estat casa seva durant els últims nou anys. Va arribar-hi l’estiu del 2015 per canviar la història recent del club anglès, que li ha volgut brindar un emotiu homenatge. Els aficionats del club red li han cantat el You’ll never walk alone, l’himne del Liverpool, i li han dedicat un mosaic. Un dia en què les emocions han estat a flor de pell.

El 26 de gener d’aquest mateix any, Klopp va comunicar a través de les xarxes socials del club que no acabaria el seu contracte. Va justificar la seva marxa per una “falta d’energia” acumulada després de quasi una dècada a la banqueta d’Anfield. Es tanca d’aquesta manera una etapa gloriosa, on s’ha guanyat tots els títols possibles: Premier League, FA Cup, Carabao Cup, Community Shield, Champions League, supercopa d’Europa i mundial de clubs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)