Més futbol

L’Sporting, campió de lliga tres anys després

És el 20è títol de lliga en la història del club

La sorprenent derrota ahir del Benfica al camp del Famalicao per 2 a 0, ha fet proclamar al seu rival domèstic, l’Sporting, campió de lliga per vintena vegada en la seva història a falta de dues jornades per acabar el campionat. L’equip lisboeta va guanyar dissabte el seu partit per 3 a 0 davant el Portimonense, però va haver d’esperar per proclamar-se campió a la derrota ahir del Benfica.

El conjunt entrenat per Rubén Amorim ha fet una temporada excepcional, destacant sobretot el seu davanter centre, Viktor Gyokeres, qui va arribar aquest passat estiu procedent del Coventry de segona divisió anglesa, i porta 27 dianes en la lliga portuguesa. L’ex jugador del Barça, Francisco Trincao, també ha sigut una peça clau en l’esquema de l’entrenador portuguès, i ha convertit 9 gols i donat 6 assistències.

L’Sporting va celebrar el títol de lliga ahir al vespre al acabar el partit del Benfica, amb una rua per els carrers de la ciutat, i on milers de persones van poder fer costat al seu equip en un dia inoblidable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.