1a femenina

Oxigen per al Llevant les Planes (1-2)

Han hagut de passar gairebé sis mesos, però el Llevant les Planes s’ha retrobat amb la victòria. Des del 12 de novembre que l’equip de Ferran Cabello no guanyava un partit i això l’havia enfonsat tant que la setmana passada va entrar en la zona de descens. Avui, però, triomf vital en un dia en què era obligació no fallar, ja que les de Sant Joan Despí visitaven un Sporting Huelva ja descendit. Feina feta per sortir de la zona vermella (1-2).

Ha estat un partit força ensopit. Les ocasions han brillat per la seva absència al llarg de tot el duel, i això que Irina Uribe ha acaronat el 0-1 quan tot just acabava d’arrencar el partit (2’). La més clara de les locals ha arribat passada la mitja hora, quan una defensa visitant ha tret gairebé sota pals un remat a la sortida d’un córner (33’).

L’entrada de Laura Martínez a la mitja part ha activat el joc del Llevant les Planes. Jessica Martínez ha perdonat davant la portera al 61’, però ha estat un avís. En l’acció següent, una centrada des de l’esquerra l’ha deixat passa Irina perquè Lahmari hagi fet el primer (63’). Les de Ferran Cabello han buscat un segon gol que permetés respirar i l’ha trobat. La lluita d’Irina i Laura Martínez ha permès recuperar una pilota a la frontal. Laura ha aixecat el cap i ha creuat un xut que ha tocat al pal i ha entrat (77’). Un gol alliberador. Però les coses estan costant molt aquest any i la col·legiada ha assenyalat penal molt rigorós de Laura Martínez (87’) que Patri Ojeda ha transformat (88’). El Llevant les Planes ha hagut de treballar per mantenir els tres punts, però ho ha fet.

Ara les catalanes tenen dos punts més que el Vila-real, que torna a entrar en descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció