2a divisió FEF

L’Europa vola, però l’Hèrcules fa la feina i aconsegueix l’ascens directe a 1a FEF

Els de Gràcia han atropellat a l’Espanyol B al Nou Sardenya guanyant 6 a 0, però els alacantins han superat al Lleida i fan que les quatre places de play-off siguin catalanes

L’Europa volia somiar, s’ho havia guanyat. I ha tornat a demostrar per què. L’ambició és absoluta i l’equip entrenat per Ramon Gatell ha golejat sense contemplacions a l’Espanyol B al Nou Sardenya en la darrera jornada de la 2a FEF. 6 a 0. L’equip ha volat, tant quan havia d’avançar-se com quan sabia que l’Hèrcules estava fent la feina. No ha parat fins al minut 90. Però no ha estat suficient.

Els alacantins han aconseguit guanyar al Lleida al Rico Pérez. S’han avançat a la mitja hora en un córner, sent superiors a la primera meitat. Però a l’inici de la represa Bakero ha posat l’empat dels del Segrià. No ha durat gaire l’alegria d’un Lleida que no podia ser primer, però es jugava una bona posició de cara al play-off. I ni això. Ha encaixat el segon i una derrota que el fa ser cinquè i afrontar la promoció amb la tornada fora de casa i sense l’avantage de poder fer vàlid l’empat a l’eliminatòria.

És cinquè perquè el Badalona Futur i el Sant Andreu també han fet la feina. El Badalona ha golejat al cuer, La Nucía, per 0 a 3 i trenca així la ratxa de derrotes. Havia perdut tots els partits des de la marxa del tècnic Ferran Costa a l’Andorra. Cinc derrotes seguides que han acabat al moment clau. Els tres punts els permeten acabar tercers, superant al Lleida, i tenir el factor camp.

El quart ha acabat sent el Sant Andreu. Que esvaeix també els dubtes amb una bona victòria a domicili, per 0 a 3, davant l’Andratx. I superant també al Lleida per tenir-li l’average guanyat. Els de Xavi Molist arribaran amb confiança a la promoció d’ascens.

A la zona baixa els descensos del Manresa i el Cerdanyola ja eren matemàtics. Mentre que el Terrassa i l’Espanyol B s’han salvat amb comoditat. Acaben baixant a 3a FEF La Nucia, la Penya Independent i l’Atlètic Saguntí, a més dels dos catalans. El Formentera jugara play-out.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció