3a divisió FEF

El Girona B goleja la Rapitenca i lliga la permanència (4-2)

El filial blanc-i-vermell derrota el cuer amb contundència a Riudarenes i s’assegura definitivament la seva continuïtat a tercera FEF

El Girona B venç a Riudarenes amb els gols d’Oriol Comas i Miguel Sánchez a la primera part, i els de Carles Garrido i Minsu a la segona (4-2), i lliga definitivament la permanència a tercera FEF. El triomf del passat dimecres al camp del Prat (1-3) havia suposat la salvació virtual, tot i que el filial encara podia baixar en cas de finalitzar en quinzena posició a causa dels possibles descensos compensats. Amb els tres punts, aquest hipotètic escenari s’esvaeix del tot. D’altra banda, el resultat confirma el descens matemàtic de l’equip tarragoní, cuer.

El conjunt dirigit per Sergi Mora ha aprofitat el primer servei de cantonada del partit per obrir la llauna gràcies a un gol de Comas (1-0, 5’). Tanmateix, la rèplica visitant no s’ha fet esperar i Gerard Vergé ha anivellat les forces en rematar una centrada de Forés (1-1, 12’).

Els gironins han tingut opcions de recuperar l’avantatge, però el potent xut de Sarasa ha estat desviat a córner per Adell, el porter visitant (18’), la rosca d’Almena s’ha estavellat al pal (21’) i una falta directa executada per Antal ha sortit fregant la fusta (26’). Els locals han tret petroli cap al tram final, quan Miguel Sánchez els ha tornat a donar l’avantatge (2-1, 40’).

Ja al segon temps, Carles Garrido ha marcat el seu 15è gol des que va arribar al gener cedit pel Cornellà (3-1, 66’), però els del Montsià han tornat a posar emoció a l’enfrontament amb una diana de Barragán (3-2, 76’). Finalment, els blanc-i-vermells han sentenciat el duel amb un gol de Minsu, que ha fet el 4-2 definitiu (89’).

El Girona B, que juntament amb l’Escala és el local més golejador del grup 5 (37) i ha sumat 17 punts dels últims 24 a casa, s’enfila fins als 43 punts i lliga amb la victòria la seva continuïtat definitiva a tercera FEF quan falta una jornada per tancar un curs de moltes dificultats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)