1a divisió

Triomf i títol per passiva

Campió. El Madrid certifica la trenta-sisena lliga del seu palmarès després de fer els deures i celebrar l’ensopegada del Barça a Girona

Real Madrid 3 Cadis 0

REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militao, Nacho, Fran García; Camavinga (Valverde, 81’), Modric; Arda Güler (Bellingham, 66’), Brahim Díaz (Vinicius, 73’), Ceballos; i Joselu.CADIS:Ledesma; Zaldúa (Iza, 66’), Fali, Víctor Chust, Javi Hernández; Rubén Alcaraz, Escalante; Sobrino (Juanmi, 75’), Álex Fernández (Lucas Pires, 66’), Robert Navarro (Alejo, 84’); i Chris Ramos (Maxi Gómez, 75’).GOLS:1-0 (51’) Brahim Díaz. 2-0 (68’) Bellingham. 3-0 (90’+3) Joselu.ÀRBITRE:Iglesias VIllanueva (comitè gallec).T.G.:Zaldúa.PÚBLIC:72.654 espectadors al Santiago Bernabéu.

El Madrid ja és campió de la lliga 2023/2024. El conjunt blanc va viure un dissabte rodó. A primera hora de la tarda, els d’Ancelotti van fer els deures amb un triomf còmode al Santiago Bernabéu contra el Cadis. Una victòria a mig gas, amb un onze ple de suplents –només Nacho va repetir respecte al duel de dimarts a Múnic–, i liderada per Brahim Díaz, autor d’un golàs per obrir la llauna i encarrilar el partit. Ell mateix va regalar el segon a Bellingham. Ja en l’afegit, Joselu va fer el tercer.

L’afició ja entonava el “campions” malgrat que havia d’esperar una ensopegada del Barça a Girona que es va acabar produint.

Són trenta-sis lligues. La darrera va caure fa dos anys. Els seguidors madridistes van acudir a la Cibeles, però no els jugadors, que es focalitzen en la final de dimecres contra el Bayern, amb un bitllet en joc per a la final de la Champions. No hi ha dubte que el títol esperonarà l’equip blanc per invocar aquella màgia de les nits europees.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció