1a divisió FEF

El Barça Atlètic venç el Tarazona i és de ’play-off’ (2-1)

El filial blaugrana s’imposa amb els gols de Naim i Unai Hernández a la primera meitat i segella matemàticament la seva classificació per a la promoció d’ascens a segona divisió

El Barça Atlètic encadena el tercer triomf en imposar-se al Tarazona a l’Estadi Johan Cruyff amb els gols a la primera part de Naim i Unai Hernández (2-1) i certifica matemàticament la seva classificació per al ’play-off’ d’ascens a segona divisió.

El filial ha obert la llauna en els minuts inicials gràcies a un gol de Naim, que ha executat un xut ajustat a la base del pal que el porter Salvi Carrasco no ha pogut aturar (1-0, 7’). Els de Rafa Márquez han doblat l’avantatge passada la mitja hora de joc, quan Unai Hernández ha culminat una acció ofensiva amb una rematada que s’ha colat pel pal curt (2-0, 35’). Malgrat el domini i la superioritat dels locals, la diana de cap d’Isaac Amoah en una acció a pilota aturada a les acaballes del primer temps ha deixat l’enfrontament obert de cara a la segona meitat (2-1, 45+2’).

Després del descans, el màxim golejador del grup 1 de primera FEF (17), Pau Víctor, ha tingut dues bones oportunitats de recuperar la renda de dos gols per als blaugrana, però no ha pogut enviar la pilota al fons de la xarxa després de ser habilitat per Unai Hernández (56’), ni tampoc ha sabut batre posteriorment Carrasco, que ha tret una mà meritòria per mantenir el seu equip dins del partit (74’). Al tram final, el xut d’Unai Hernández s’ha estavellat al travesser (89’).

El conjunt culer, que ha patit una sola derrota en les últimes 16 jornades i ha sumat 23 punts dels últims 27 en joc com a local, manté la segona plaça i s’assegura del tot la participació en les eliminatòries d’ascens quan encara queden tres jornades per tancar la fase regular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.