Espanyol

Braithwaite: “Estic convençut que pujarem de manera directa”

Martin Braithwaite, el pitxitxi de segona divisió amb 20 gols, ha comparegut avui en roda de premsa per parlar de la situació que travessa l’Espanyol. El davanter és optimista. Està convençut que aconseguiran l’ascens directe. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Optimisme de cara a aconseguir l’ascens

“Soc una persona molt optimista. Queden quatre partits i encara poden passar moltes coses. Veig a l’equip molt bé, estem en el nostre moment”.

En un hipotètic play-off, Braithwaite podria ser convocat per la seva selecció

“Aquestes coses no existeixen en el meu cap. Pujarem de manera directa. Queden quatre partits. L’equip està preparat tècnicament, físicament i mentalment. Veig el meu equip cada dia, l’staff, l’afició, i estem tots treballant per això. Som l’Espanyol i és l’objectiu del club estar a primera”.

L’afició el considera un ídol

“Veig a l’afició donant suport a tot l’equip. Soc una persona que m’agrada treballar, més que les paraules. Ara estem més a prop que mai de l’objectiu i s’ha de creure. Tot pot canviar amb un partit. Estic convençut que pujarem de manera directa”.

S’ha plantejat comprar el club?

“No és el moment de parlar d’aquestes coses. S’ha d’ascendir i després ja veurem que passa amb el club”.

Què s’ha de fer per guanyar un partit després de quatre empats consecutius

“S’han de marcar més gols que el rival. No és gaire difícil. Portem diversos partits empatant, i ara toca guanyar. Sabem que el Valladolid és un equip molt fort i que es troba en un bon moment, però anirem a atacar i no a defensar. Atacarem per guanyar aquest partit”.

Què ha de canviar l’equip per guanyar?

“No s’ha de canviar res. Estem molt a prop de guanyar. Aquest dissabte guanyarem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció