Espanyol

L’Espanyol no passa de l’empat contra l’Sporting (0-0)

L’ascens directe pot complicar-se per a l’Espanyol. L’equip de Manolo González no ha pogut superar l’Sporting en la primera de les cinc finals que restaven per acabar el curs (0-0). Ha estat una actuació pobre dels blanc-i-blaus, que només han fet dos remats a porteria i que han estat molt imprecisos. Aquest empat deixa el segon lloc a tres punts de forma momentània. Si el Leganés guanya aquesta tarda a camp de l’Eldenc, les places d’ascens directe quedarien a sis punts. A més, la lluita per entrar en el play-off també s’ajusta. Per tant, l’Espanyol no pot permetre’s més ensopegades si no vol veure perillar la seva plaça.

Els de Manolo González han sortit millor que els asturians al terreny de joc, amb arribades que no s’han concretat. Jofre ho ha provat amb un xut que ha sortit prop del pal (17’). De mica en mica, però, l’Espanyol ha anat baixant el ritme. Ha tingut sort que l’Sporting, que venia de perdre a casa contra el Vila-real, no ha estat bé i no ha fet ni un sol remat a porteria. L’únic, en el minut 29, ha acabat en gol, però Mario González estava en fora de joc. Poc abans del descans, l’Espanyol ha disposat de l’ocasió més clara. Gastón ha aparegut al segon pal per rematar a porteria buida, però la pilota ha sortit per damunt del travesser (36’).

En la represa, l’Espanyol ha semblat sortir una mica més despert, però els minuts han anat passant i l’equip no era capaç de connectar. Això ha anat provocant nerviosisme a la grada, amb algun tímid xiulet. I és que les errades, moltes d’elles evitables, s’han anat multiplicant. Aquest nerviosisme s’ha traduït també en alguna enganxada entre Brian Oliván -que s’ha jugat l’expulsió- i un jugador de l’Sporting que també s’ha traslladat a la zona de les banquetes, amb diverses targetes grogues. L’Espanyol ha acabat collant una mica més i Braihtwaite ha topat amb Yáñez (85’). Nico també n’ha tingut una, però estava en fora de joc. Ara bé, Queipo també ha fregat el 0-1 en el 90’.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.