Espanyol

Més de mil aficionats a l’entrenament de l’Espanyol

Bona resposta de l’afició de l’Espanyol. L’equip blanc-i-blau feia avui un entrenament a portes obertes aprofitant que era dia festiu i més de 1.300 persones han acudit a la ciutat esportiva Dani Jarque per mostrar el seu suport a l’equip de Manolo González ara que arriba el tram final i decisiu de la temporada.

L’afició ha fet costat als jugadors i s’han mostrat convençuts de les opcions d’ascens a primera divisió. L’Espanyol és quart, a quatre punts de les places d’ascens directe i amb un coixí de cinc per disputar el play-off. Aquest diumenge (16.15h), els de Manolo González afronten un nou duel decisiu davant l’Sporting, que és setè i també és un dels candidats a pujar. S’espera una gran entrada a Cornellà-El Prat, on ja s’han esgotat moltes entrades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció