ACB

El Manresa perd a Saragossa (90-80) i se li complica el ‘play-off’

El Baxi Manresa veu compromesa la classificació per al play-off per culpa de la derrota a la pista del Casademont, que havia de guanyar per assegurar-se la permanència, perquè el Baskonia l’atraparà si guanya el Girona aquesta tarda. I això que els manresans s’havien acostat en l’últim quart (63-61 a 7:37) després de veure’s 17 per sota (49-32) però a remolc des de l’inici i condicionats per les faltes i la manca de regularitat en l’encert, la remuntada seria impossible.

Els locals arribaven a manar d’11 (19-8) al primer quart després d’obrir forat amb un 8-1 i, amb els manresans carregant-se de faltes (4-10), el Saragossa tancava el primer quart 28-13 que s’explica pel desencert blanc (2/11 triples). El Manresa amb prou feines aguantava l’embranzida al segon quart (37-22 Robinson a 4:35, temps mort de Fisac) i malgrat els triples de Garcia i Steinbergs (39-29) tancava la primera meitat 42-30 amb 11/22 tirs lliures pel Casademont (3/5 els de Pedro Martínez).

Devin Robinson era eliminat amb 5 faltes a 8:23 per acabar el tercer quart, per la tècnica després de la quarta amb (46-30) i Dani garcia (8 punts i 9 de valoració al tercer quart liderava la reacció del Baxi després de veure’s amb un màxim desavantatge de 17 (49-32). Una defensa més agressiva i els triples Gebben (54-41), del base (56-44 i 58-47) i Taylor (58-51) permetien lligar un 2-12 i acabar el parcial 58-53. Williams també marxava amb 5 faltes a 8:16 per acabar amb 62-57 i la tècnica a Pedro Martínez a 6:24 (67-61) desesperava els del Bages, que s’havien acostat mitjançant l’esmaixada de Badio (63-61). Els triples de Bell-Haynes (72-63 a 4:34) i Yusta (81-67 a 2:27) ensorraven l’intent blanc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.