Més bàsquet

El Barça apallissa el Madrid i és campió d’Espanya júnior (79-53)

Els de Carlos Marín han deixat en només 53 punts un rival amb gran capacitat ofensiva

El júnior del Barça s’ha proclamat Campió d’Espanya en vèncer 79-53 al Reial Madrid final d’aquest dissabte. Els blaugrana tanquen d’aquesta manera una gran setmana a Huelva aixecant el títol, que es suma al Campionat de Catalunya aconseguit el passat 21 d’abril. Ara l’equip té un altre gran repte per davant, el Next Generation Tournament de Berlin, que es disputarà del 23-26 de maig coincidint amb la Final Four de l’Eurolliga. Els blaugrana han començat el partit amb molta intensitat. La bona defensa del conjunt culer provocava anar per davant al final del primer quart (18-14). Al segon, un gran parcial dels blaugrana, amb un inspirat Jakucionis (26 pts), ha permès al júnior marxar al descans onze punts per sobre (41-30). A la represa, els blaugrana han mantingut el ritme del partit i han aconseguit augmentar l’avantatge fins als 15 punts durant el tercer quart. Ja en l’últim període, l’equip no s’ha relaxat, ha augmentat les diferències i s’ha endut el Campionat d’Espanya per 79-53. Kasparas Jakucionis ha estat nomenat MVP de la final i del torneig, el lituà ha acabat la final amb 26 punts, 9 rebots i 6 assistències sent la gran figura del partit. El Baxi Manresa ha estat l’equip revelació i ha acabat quart en perdre a la final de consolació per 79 a 69 contra el Zentro de Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.