Lliga femenina

Íñiguez: “Hem d’estar preparades”

“Hem d’estar preparades per a qualsevol cosa que puguin fer, que les jugadores ho sàpiguen llegir. Es tracta de millorar les coses que tu fas en el dia a dia i reaccionar l què et pugui fer el rival. Sabem que passarà i hem d’estar preparades: hi ha poc temps” diu Roberto Íñiguez abans de viatjar a Salamanca, on l’Spar Girona busca demà (18 h) la classificació per a la final de la Lliga Femenina. Ho fa amb l’avantatge que va aconseguir dijous, amb el 73-61 sobre l’Avenida, a qui segueix veient com a favorit: “Hem de ser valentes, si fas un pas enrere, a Würzburg no hi ha camí de tornada. Impossible”. “Mantenir la nostra identitat i sobretot jugar amb flow. Vol dir viure el partit sense pensar ni en el passat ni en el futur sinó estar enfocades en allò que estem fent i gaudir-ne el sacrifici que s’ha de fer. Que t’agradi sacrificar-te perquè el premi és molt maco” és com el tècnic de l’Uni vol que les jugadores afrontin el partit.

“Estic content per tornar a una ciutat que és meravellosa i que només em dona bons records. Els dolents els vaig esborrar” afirma sobre la seva presència a la pista on havia entrenat l’Avenida, amb qui va alçar dues lligues, una copa i una supercopa, i va disputar dues finals a quatre de l’Eurolliga (segon i tercer classificat). Íñiguez diu que des del gener de l’any passat ha tornat a Salamanca per trobar-se amb el president del club castellà, Jorge Recio. “La gent pot dir el què vulgui però jo sempre em quedo amb allò que és bo, com de Girona i quan hi vaig tornar. Pel que és dolent ja hi ha els frikis, els mediocres i els que tenen enveja” hi afegeix.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.