Eurolliga

Rubio: “L’ eliminatòria la decantarà l’equip que jugui amb més físic i ganes”

El base del Barça explica que en el tercer partit contra l’Olympiacòs van demostrat que no abaixen els braços

El base del Barça Ricky Rubio ha assegurat que l’eliminatòria de quarts de final de l’Eurolliga que els enfronta a l’Olympiacòs, i que donarà als blaugrana la classificació a la final a quatre en cas de victòria demà (18.45 h), la guanyarà “l’equip que jugui amb més físic i ganes”. El masnoví ha explicat: “En la primera part del primer partit ells van marcar la forma en la qual es jugaria en la sèrie. Vam respondre en la segona meitat, però no vam arribar-hi a temps. En el segon partit vam demostrar com volem jugar i ahir vam igualar aquesta intensitat a casa seva, en un partit a cara o creu que va sortir car”. Ricky Rubio ha remarcat que “l’eliminatòria no estarà tancada” fins que guanyin el tercer partit de la sèrie. “Hem aconseguit dos punts i demà en volem més. Sabem que ells s’ho deixaran tot perquè no tenen cap altra opció, i hem de sortir a igualar-ho. Ahir ja vam demostrar que no abaixarem els braços” ha afirmat.

El jugador blaugrana ha destacat la “fe” que el Barça va demostrar dimarts per guanyar en la pròrroga del tercer partit (80-82) i el fet que el quadre blaugrana no depengui de cap jugador com “un factor molt important” que pot “marcar la sèrie” al seu favor. Finalment, el base del Masnou no ha volgut avaluar l’arbitratge en el tercer partit: “Els àrbitres tenen la feina més difícil del món. Facin el que facin, una part estarà descontenta. Cal confiar-hi. L’única cosa que demanem és que tinguin el mateix criteri per als dos equips en un mateix partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)