Barça

Letal en la lliga i a Europa

Sergio, Kun, Agüero està fent una magnífica temporada a les ordres de Manuel Pellegrini al Manchester City. El joc del davanter argentí s'està veient afavorit amb el canvi de sistema del tècnic xilè respecte al de Mancini, molt més conservador. L'argentí comparteix lloc a la davantera amb l'espanyol Álvaro Negredo, arribat a l'estiu del Sevilla, i tots dos formen un bon duet. L'any passat jugava més sol en punta, en un sistema 4-2-3-1.

Agüero ja ha fet vuit gols en els deu partits que ha disputat de la lliga anglesa i és el màxim golejador de la competició, juntament amb Luis Suárez i Sturridge, tots dos del Liverpool. El Manchester City ara mateix ocupa la vuitena plaça en la classificació, amb dinou punts, a sis del líder, que ara és l'Arsenal. El conjunt de Pellegrini s'ha deixat molts punts fora de casa. En la Champions, Agüero també està rendint a un gran nivell i ja ha fet cinc gols en quatre partits. Unes xifres excel·lents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)