Barça

El primer punt de partit és a Granada

Lliga F. El Barça de Giráldez serà campió si guanya avui contra el Granada al Nuevo Los Cármenes (20.30 h)

El Barça serà campió de Lliga F si avui aconsegueix una victòria al camp del Granada, el Nuevo Los Cármenes (20.30 h), en una jornada en què els derbis prenen protagonisme; Betis-Sevilla i Madrid CFF-Real Madrid, aquest últim clau per a la lluita per la tercera plaça. El conjunt blaugrana, doncs, pot certificar la seva cinquena lliga consecutiva dues setmanes abans de la final de la lliga de campions a Bilbao contra l’Olympique de Lió.

Es preveuen poques rotacions de l’equip de Jonatan Giráldez, que vol enllestir la lliga com més aviat millor. “Portem tota la temporada treballant per aconseguir el títol de lliga i ara estem en un moment delicat per tot el que ens estem jugant. Tenim molta il·lusió i moltes ganes, tothom viatjarà a Granada per mirar d’aconseguir aquest títol. Venim del partit entre setmana i ara prioritzem volums més baixos d’entrenament. Tot i els canvis que estem fent a l’equip, la nota de l’equip està sent molt bona i estem mantenint la identitat”, va dir Giráldez ahir en la prèvia de l’enfrontament.

Al capdavant, el Barça s’hi trobarà un Granada que suma dues victòries consecutives i que és el quart equip amb més bona forma d’aquesta segona volta de la competició. Amb aquest bon registre de punts, l’equip dirigit per Roger Lamesa ha aconseguit sortir de la zona de descens i sumar quatre punts més que el Llevant Les Planes, que en té 20. “És una setmana que és un premi global per a nosaltres, club i ciutat; una de les coses bones de pujar a primera és rebre un equip com el Barça. I a més a més al nostre temple, al Nuevo Los Cármenes. Animem els nens i nenes a venir a l’estadi, volem que en vinguin molts, juguem contra el millor equip d’Europa i això és un orgull per a tothom. Esperem que l’estadi estigui ben ple”, deia Lamesa. A la plantilla de l’equip andalús hi ha dues jugadores amb passat blaugrana, Ariadna Mingueza i Ornella Vignola.

PLE A L’AVIÓ

Giráldez diu que tot l’equip viatja a Granada, on poden guanyar la 5a lliga consecutiva culer

FEU DE PRIMERA

El Granada jugarà per primer cop al Nuevo Los Cármenes davant de milers de fans
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)