Barça

“Lewandowski i Vitor Roque? Decidirem al final de temporada”

Prèvia Girona-Barça. Roda de premsa de Xavi Hernández

Xavi Hernández ha comparegut davant els mitjans informatius en la prèvia del derbi Girona-Barça de demà a Montilivi. El tècnic de Terrassa s’ha desfet en elogis envers el seu homòleg a la banqueta, Míchel, i el seu Girona. Xavi diu que han corregit coses on van fallar en el partit de la primera volta i es mostra confiat en poder acabar la lliga com a segons. També se li ha preguntat fins en dues ocasions pel futur de Lewandowski. Diu que té contracte.

Elogis al Girona.

“Afrontem el derbi amb tota la il·lusió del món. El Girona té la confiança pels núvols. Ha fet una temporada històrica. És el moment de donar-los la enhorabona. És un equip molt treballat, amb un punta dalt nivell, els del quadrat del mig molta mobilitat, tenen jugadors de banda amb molt desequilibri... és un equip de Champions. Ha fet una temporada excepcional.”

Fam de revenja

“Tenim el repte de la revenja futbolística pel que va passar en la primera volta. Ells van ser molt contundents, tenen cames davant, són dinàmics... és un rival molt fort.”

Els errors del partit de la primera volta

“En el partit de la primera volta no vam saber defensar bé aquest quadrat. Ens vam equivocar en algunes situacions com en el gol de Miguel. Ens vam equivocar entenen que havíem de fer marcatges individuals”

Eric i el seu any a Girona

“Eric Garcia ja tenia lloc al Barça aquest any. Jo no volia que marxés, però va marxar per un tema de fair-play. Ens hauria pogut ajudar molt. La idea és que torni, sí.”

La situació de Vitor Roque

“Vitor Roque és jugador del Barça. Parlarem quan acabi la temporada.”

La possibilitat de dos equips catalans a la Champions

“És un orgull pel futbol català que el Girona estigui fent la temporada que ha fet. Han encertat en tot.”

Quins jugadors del Girona serien titulars al Barça?

“El context canvia per complet aquí al Barça. Un jugador et pot rendir a alt nivell al Girona, on la pressió és menor, i després aquí al Barça no. És més difícil jugar al Barça que al Girona, no és el mateix vaja, és una evidència. Que el Girona té futbolistes dalt nivell això també és innegable.”

El migcentre continua sent la prioritat?

“No és moment de parlar de futuribles. Ara és el moment de pensar en aquesta segona posició. Ens hi juguem moltíssim.”

És una final el partit de demà?

“No és una final, però sí és un partit vital per a nosaltres. Ens ho prenem molt seriosament.”

El futur de Lewandowski

“Lewandowski? Ell només ha de fer cas de les crítiques que venen del seu entrenador i no les de fora. Robert ens ajuda molt. Parlarem a final de temporada.”

La mala temporada d’Oriol Romeu

“Oriol Romeu va començar molt bé. Va tenir molèsties i ha acabat participant molt menys del que jo creia. Hem acabat apostant per altres futbolistes.”

Per què és poc contundent amb el futur de Lewandowski quan parla?

“Lewandowski té contracte. Sergi Roberto acaba contracte.”

El mal moment de Ronald Araujo

“Araujo és un jugador molt fort mentalment. Moltes vegades ens ha guiat per aconseguir victòries i ara s’ha trobat en uns partits d’errors puntuals, però no crec que sigui un tema mental per una cosa de contracte i futur”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció