ACB

Estiu llarg a la Penya: 9 dels 11 jugadors queden lliures

ACB. Del primer equip, només Trias, Llovet i Maldonado tenen contracte. Tots els joves del planter tenen oferta de renovació des del mes d'octubre

L'estiu es farà llarguíssim a la Penya tant per als aficionats com per als directius i els jugadors, però ahir el Fiatc Joventut va iniciar la posttemporada. Fins al 30 de juny, quan acaben els contractes, queden molts dies i Salva Maldonado vol aprofitar el temps. El temps pensant en el futur, perquè l'any vinent el tècnic verd-i-negre, que ahir al vespre va fer un sopar col·loqui a la federació catalana, continuarà al capdavant de l'equip. Però ara mateix al seu costat hi haurà pocs jugadors d'aquest curs, perquè només dos dels jugadors de la primera plantilla d'enguany tenen contracte: Llovet i Trias.

Des del mes d'octubre tots els joves del planter, absolutament tots, tenen una oferta sobre la taula de renovació. Cap ha donat l'OK. Alguns tenen les negociacions una mica més avançades, com Pere Tomàs –haurà de signar un contracte llarg perquè no podrà iniciar el curs– i Henk Norel –acord per dos anys–, i que fa dies que ja han dit al club que volen quedar-se. També ho ha fet David Jelinek, encara que està estudiant les opcions. El txec podria anar aquest estiu als Estats Units a fer alguns entrenaments perquè el veiessin algunes franquícies i té concentració amb la seva selecció. Els que segur que no continuaran són Jeter i Obasohan. Williams interessa, però amb la temporada que ha fet tindrà ofertes inigualables per la Penya. En el cas de Van Lacke, també és un jugador que volen que es quedi, però està estudiant ofertes de l'Argentina. Oliver ha convençut sent més el base titular que el suplent, però la seva renovació dependrà del base que es pugui fitxar. Báez vol seguir. Barton també.

Villacampa continuarà?

L'altra cosa que queda per decidir és si el president estarà al capdavant del club. Jordi Villacampa va assegurar que se n'anirà deixant el club en una situació econòmicament positiva i, de moment, la situació és delicada.

Amb contracte
Salva Maldonado
Fins al 2013
Nacho Llovet
Fins al 2013
Jordi Trias
Fins al 2015
Àlex Barrera
Fins al 2013
Ferran Bassas
Fins al 2013
Amb opció d'un any
Eulis Báez
Fins al 2014
Acaben contracte
Albert Oliver
Pooh Jeter
Fede van Lacke
David Jelinek
Derrick Obasohan
Lubos Barton
Pere Tomàs
Henk Norel
Latavious Williams
Marko Todorovic
Joan Tomàs
Albert Ventura
2
jugadors
saben que no continuaran a la Penya: Pooh Jeter i Derrick Obasohan. Ells dos i Williams ja han marxat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)